Hos Sibylle

Hos Sibylle ejes af Ulla Søholt og Rikke Vinter. Vi har igennem 4 år haft en dejlig lille butik i Aars, som vi har været utrolig glade for. Her i 2016 har vi dog valgt, at følge nye veje, drømme og mål. Dette betyder, at Hos Sibylle på Himmerlandsgade i Aars nu er LUKKET.

Ulla Søholt kan du møde rundt om i det ganske land, på masser af spændende messer og markeder. Her vil Ulla sælge sine smukke nunofiltede tørklæder i silke og uld samt skønne fairtrade kurve fra Ghana. Perler lavet af genbrugsglas er også at finde i Ullas varesortiment. Ulla sælger også sine varer hos Frøkner & Fruer i Blokhus. Det er klart, at Ulla tilpasser sit sortiment efter hvilken messe, hun er på. Derfor er du meget velkommen til at kontakte Ulla for nærmere information og ønsker om hvilke varer, hun skal tage med, når Ulla kommer på en messe i nærheden af dig. Varer kan også bestilles til "syn" hos Frøkner & Fruer i Blokhus.
Ulla Søholt
TLF: 21656174
ullasoeholtnielsen@hotmail.com

Rikke Vinters veje fører hjem til Overlade, hvor hun åbner fysisk butik på sin bopæl. Herfra sælges Vintage Paint samt en skønsom blanding af nyt og gammelt. Butikken hedder stadig Hos Sibylle. Rikke sælger også stadig sine varer hos Frøkner og Fruer i Blokhus.
Du er altid velkommen til at kontakte Rikke vedrørende Vintage Paint eller varer som du måske er på udkig efter. Rikke har et stort netværk, som især er behjælpelige med gamle ting og sager.
Rikke Vinter
TLF: 20894510
rikkevinter@dlgmail.dk

www.hossibylle.dk og webshop.hossibylle.dk kører uændret videre.

Hos Sibylle
Vintage Paint, nyt og gammelt
Hedelyvej 16
Overlade
9670 Løgstør

Åbningstider

NOVEMBER
Lørdag den 4. november åben kl. 10-16

Lørdag den 11. november er butikken lukket
Lørdag den 11. november finder du os til Stumpemarked i Herning Messecenter

Lørdag den 18. november: Lukket pga. sygdom
- men Hos Sibylle, Købmagergade 25, 9670 Løgstør er åben

Lørdag den 25. november åben kl. 10-16
Lørdag den 25. november og søndag den 26. november finder du os på julemarked på Vitskøl Kloster.

DECEMBER
Lørdag den 2. december åben kl. 10-16

Lørdag den 9. december åben kl 10-16

Lørdag den 16. december åben kl 10-16
Fra søndag den 17. december 2017 til fredag den 5. januar 2018 holder butikken i Overlade juleferie lukket.


Du er altid velkommen til at ringe eller sende en sms, hvis du gerne vil besøge butikken udenfor åbningstid. Vi har som regel mulighed for at være her om aftenen, blot du lige aftaler i forvejen.

Vintage paint leverer vi fortsat i og omkring Løgstør, Farsø, Aars og Støvring. Leveringen koster ikke noget når bare du har forudbetalt dine varer på mobilpay. Ring og aftal nærmere.

Mange hilsner fra Rikke, mobil 20894510

 

 

 

Hos Sibylle

 

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse:


Hos Sibylle - Vintage Paint, nyt og gammelt    |    Hedelyvej 16, Overlade, 9670 Løgstør    |    Tlf.: 20 89 45 10 / 21 65 61 74