Kurser

Malerworkshop Hos Sibylle

Kom og prøv den fantastiske Vintage Paint fra Jeanne dàrc Living. Kalkmaling, der binder på stortset alle overflader uden forbehandling. Du slipper altså for alt døjet med at slibe og afrense. Jeg kalder det en rigtig tøsemaling, fordi du næsten er færdig inden du får begyndt. Det er skønt, at kunne lave et møbel færdig på en aften.
Kom til malerworkshop og lad dig inspirere til nye projekter i din bolig.

Medbring småting til at male på (glas, rammer, skamler, spejle, stole, lysestager eller lign.) Pladsen er begrænset, tag derfor kun mindre projekter med. Medbring også et par pensler samt et par klude i bomuld. Jeg viser dig forskellige eksempler på både møbler og småting, der har fået nyt liv med Vintage paint. Derefter maler du dine egne ting og du lærer at arbejde med voks. Prisen for sådan en aften er 150,- som inkluderer; kaffe/te, kage samt en dåse Vintage Paint 100 ml.
Tilmelding til Rikke på 20894510 eller på rikkevinter@dlgmail.dk efter først til mølle princippet.

Du bliver klogere på kalkmalingens mange fortræffelige egenskaber, og du ser hvor nemt det ar at forvandle en ting eller et møbel.
Jeg glæder mig til at se dig.

PT er der desværre ikke mulighed for at holde malerworkshop med Vintage Paint, her hos mig. Jeg døjer lidt med pladsen. Jeg har dog mulighed for at leje et lokale her i nærheden, men kommer også gerne hos dig. Ring for nærmere aftale til Rikke på 20894510.

 

Mange malerhilsner fra

Rikke

 

    

Hos Sibylle

 

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse:


Hos Sibylle - Vintage Paint, nyt og gammelt    |    Hedelyvej 16, Overlade, 9670 Løgstør    |    Tlf.: 20 89 45 10 / 21 65 61 74